3rd Jožef Stefan International Postgraduate
School Students Conference
May 25, 2011
IPS Ljubljana, Slovenia

Informacije za podjetja

Letos že tretje leto zapored prirejamo študentsko konferenco, ki jo organizira študentski svet Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana. Naš cilj je povezovanje raziskav z raziskovalnimi projekti v industriji. K sodelovanju želimo pritegniti visoko tehnološka podjetja, ki bi s pomočjo naše konference lahko pridobla nove visoko usposobljene kadre, zanimive ideje za tehnološke rešitve in širila krog poznanstev s področja znanosti in tehnologij.

K udeležbi vas vabimo bodisi kot udeležence bodisi kot sponzorje. Sama udeležba konference je brezplačna (uradno vabilo, pdf).

Udeležba

Kot podjetje se konference lahko udeležite:

  • z delavnico oz. organizirano razpravo

    Podjetje se lahko predstavi s krajšim predavanjem in organizirano razpravo na temo problematike razvojnega področja in potrebe po raziskovalnih kadrih. V ta namen bo v popoldanskem času na razpolago velika predavalnica IJS poleg avle, v kateri se bo odvijala konferenca. Za dolžino predavanja se je potrebno dogovoriti individualno.
  • s predstavitvijo plakata in/ali stojnico

    Podjetje lahko predstavi svoje delo in problematiko razvojnega področja. Na voljo bo pano za poster velikosti A1 in miza.
  • kot obiskovalci

    Z namenom spoznavanja dosežkov dela mladih raziskovalcev, ki bi vas utegnili posebej zanimati. Morda boste ob tem želeli presoditi možnosti za pritegnitev katerega izmed mladih raziskovalcev v vaše razvojne napore.

Sponzorstvo

Podjetja so vabljena, da nastopijo tudi v vlogi sponzorja. Sponzorska sredstva so lahko v obliki propagandnega materiala ali donacij:
  • malo sponzorstvo v višini 300 EUR finančne pomoči

    Na konferenčni spletni strani objavimo logotip podjetja s povezavo na spletno mesto podjetja in v zborniku objavimo oglas v velikosti 1/8 strani.
  • veliko sponzorstvo v višini 1000 eur finančne pomoči

    Na konferenčni spletni strani objavimo logotip podjetja in oglasno pasico v velikosti 468x60 (vsi pokrovitelji v tej kategoriji bodo deležni izmeničnega prikazovanja oglasnih pasic) s povezavo na spletno mesto podjetja in v zborniku objavimo oglas v velikosti 1/2 oglasne strani.
Vsi sponzorji bodo objavljeni v zborniku in na vabilih za konferenco. Zbornike bodo prejeli vsi udeleženci konference, vsi študentje, ki sodelujejo, in številna podjetja, ki so sodelujejo s šolo. V ceno je vključen 20 % DDV.

Prijava

Za prijavo prosim izpolnite obrazec in ga pošljite:
  • , predsednik študentskega sveta
  • , podpredsednik študentskega svet
  • , podpredsednica študentskega svet
Na voljo smo vam tudi za dodatne informacije in vprašanja.
News

April 29, 2011:
Extended Submission Deadine

Due to several requests we have extended the submission deadline till May 6, 2011. To submit a paper please use the submission form.

March 30, 2011:
Registration and Submission

Registration and submission form is now available. For login use your IPS e-Student.

March 3, 2011:
This year's novelties

This year we introduced several novelties regarding preparing contributions. Please, pay attention to section Call for papers.
We believe those novelties will improve the conference even more.

February 1, 2011:
Information for companies

Companies are invited to participate at the conference either actively by presentation, as visitors or as sponsors. Additional information is provided here.

February 1, 2011:
Conference Announcement

We proudly announce the 3rd IPSSC conference. We invite all interested students to participate in organizing this meeting.

Important dates

The conference:
May 25, 2011

Camera ready papers:
May 13, 2011

Acceptance notification:
May 6, 2011
May 11, 2011

Papers submission:
April 29, 2011
May 6, 2011

Early registration:
April 18, 2011

Call for papers:
February 1, 2011

Organized by

Jožef Stefan International Postgraduate School, student council
IPS

in cooperation with

CTT - Center for Technology Transfer and Innovation
CTT

Past Conference

2009 1st IPSSC
2010 2nd IPSSC

Bookmark and Share