2nd Jožef Stefan International Postgraduate
School Students Conference
May 27, 2010
IPS Ljubljana, Slovenia

Informacije za podjetja

Letos že drugo leto zapored prirejamo študentsko konferenco, ki jo organizira študentski svet Mednarodne podiplomske šole Jozefa Stefana. Naš cilj je povezovanje raziskav z raziskovalnimi projekti v industriji. K sodelovanju želimo pritegniti visoko tehnološka podjetja, ki bi s pomočjo naše konference lahko pridobla nove visoko usposobljene kadre, zanimive ideje za tehnološke rešitve in širila krog poznanstev s področja znanosti in tehnologij.

K udeležbi vas vabimo bodisi kot udeležence bodisi kot sponzorje. Sama udeležba konference je brezplačna (uradno vabilo, pdf).

Udeležba

Kot podjetje se konference lahko udeležite:

 • z delavnico oz. organizirano razpravo

  Podjetje se lahko predstavi s krajšim predavanjem in organizirano razpravo na temo problematike razvojnega področja in potrebe po raziskovalnih kadrih. V ta namen bo v popoldanskem času na razpolago velika predavalnica IJS poleg avle, v kateri se bo odvijala konferenca. Za dolžino predavanja se je potrebno dogovoriti individualno.
 • s predstavitvijo plakata in/ali stojnico

  Podjetje lahko predstavi svoje delo in problematiko razvojnega področja. Na voljo bo pano za poster velikosti A1 in miza.
 • kot obiskovalci

  Z namenom spoznavanja dosežkov dela mladih raziskovalcev, ki bi vas utegnili posebej zanimati. Morda boste ob tem želeli presoditi možnosti za pritegnitev katerega izmed mladih raziskovalcev v vaše razvojne napore.

Sponzorstvo

Podjetja so vabljena, da nastopijo tudi v vlogi sponzorja. Sponzorska sredstva so lahko v obliki propagandnega materiala ali donacij:
 • malo sponzorstvo v višini 300 EUR finančne pomoči

  Na konferenčni spletni strani objavimo logotip podjetja s povezavo na spletno mesto podjetja in v zborniku objavimo oglas v velikosti 1/8 strani.
 • veliko sponzorstvo v višini 1000 eur finančne pomoči

  Na konferenčni spletni strani objavimo logotip podjetja in oglasno pasico v velikosti 468x60 (vsi pokrovitelji v tej kategoriji bodo deležni izmeničnega prikazovanja oglasnih pasic) s povezavo na spletno mesto podjetja in v zborniku objavimo oglas v velikosti 1/2 oglasne strani.
Vsi sponzorji bodo objavljeni v zborniku in na vabilih za konferenco. Zbornike bodo prejeli vsi udeleženci konference, vsi študentje, ki sodelujejo, in številna podjetja, ki so sodelujejo s šolo. V ceno je vključen 20 % DDV.

Prijava

Za prijavo prosim izpolnite obrazec in ga pošljite na: Na voljo smo vam tudi za dodatne informacije in vprašanja.
News

May 27, 2010:
Prize Draw Winner

Ljubljanski Univerzitetni Inkubator, a sponsor of the IPSSC Conference, hosted a prize draw for a free workshop on topic Business Researcher. The lucky winner was Boštjan Kaluža. Congratulations!

May 18, 2010:
Conference schedule

The conference schedule for IPSSC 2010 is announced. More details can be found on the Schedule section.

April 30, 2010:
Extended Submission Deadine

Due to several requests we have extended the submission deadline till May 7, 2010. To submit a paper please use the submission form.

April 20, 2010:
Demo session

This year IPSSC will feature a demo session in which students will have the opportunity (5 min) to demonstrate the real, running systems they have built. The demo session will take place during the conference. Interested students are invited to send an email.

April 12, 2010:
Information for companies

Companies are invited to participate at the conference either actively by presentation, as visitors or as sponsors. Additional information is provided here.

April 8, 2010:
Best Poster Award

The IPSSC conference traditionally provides a Best Poster award to the authors who display and present their work most effectively. The selection committee will consist of IPS professors from each study program. Award winners will be announced during the conference closing on May 27.

April 6, 2010:
Registration and Submission

Registration and submission form is now avaliable. Please use your IPS e-Student account for login.

March 25, 2010:
Conference Announcement

We proudly announce the 2nd IPSSC conference. We invite all interested students to participate in organizing this meeting.

Organizer

Jožef Stefan International Postgraduate School, student council
IPS

Past Conference

2009 1st IPSSC

Bookmark and Share